Profil ''velkého vůdce'' nebo ''zbabělého diktátora''? To je Kim čong un

20.08.2013 08:19

Je to syn diktátora. Je to také diktátor. Po svém otci Kim čong ilovi zdědil to, že diktuje svými zákazy nejuzavřenějším obyvatelům na zemi. On velí zřejmě nejzaostalejšímu státu světa! Velí nejpočetnější armádě na planetě a zřejmě má už i nástupce, ale to je v jeho zemi, tedy v KLDR velmi tajné. To je Kim Čong-un!

Kim Čong-il se synem přihlížejí vojenské přehlídce v Pchjongjangu.< Kim ještě se svým otcem čong ilem přihlížejí vojenské přehlídce v pjongjangu.

Kim Čong-un se svou ženou Ri Sol-ču< se svojí ženou Ri Sol-ču

Kim Čong-un hlasuje na zasedání Ústředního výboru Korejské strany práce < Kim hlasuje v ústředním výboru Korejské strany práce

Když v roce 2011 zemřel vůdce severníkoreje Kim Čong il, Zdědil po něm Kim čong un Diktaturu nad zemí. Není to žádný demokrat, ale tvrdý socialistický diktátor. Za jeho znesvěcení hrozí trest smrti. Ano, v severní koreji ho uctívají málem jako boha. Musí být na všech budovách, v metru, různě na ulicích, ve školách... Všude tam jsou jeho podobizny většinou ještě s Kim ir-senem (jeho dědečkem a zakladatelem severokorejské strany práce) a Kim čong-ilem.

Vůdce Kim Čong-un s vojenskými důstojníky na obhlídce okolí v blízkosti západní námořní hranice s Jižní Koreou< kim na obhlídce námořní hranice s jižní koreou

Vůdce KLDR Kim Čong-un s armádními veliteli. Za zády visí mapa znázorňující směry útoků proti USA.< s armádními veliteli diskutuje o dalším vojenském postupu.

Diskutuje se, že s jeho ženou Ri-sol ču mají potomka. Na jednom vystoupení na veřejnosti bylo patrné její velké břicho. Na dalším objevení na veřejnosti už ho neměla.

čtěte také:

Hodí se pro dnešní dobu obyčejné mobily? ano!

čtěte příště:

Severní korea: největší vězení světa!